U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Koffie to go in KeepCup hersluitbare koffiebeker

Koffie to go in KeepCup hersluitbare koffiebeker

Geschreven door Elenea

KeepCup herbruikbare drinkbeker koffie to go 1Koffie to go niet in een wegwerpbeker, maar in een herbruikbare koffiebeker, die past onder bijna alle espressomachines. Dus nu drink jij jouw koffie met nog meer liefde voor het milieu. Voordat de werkdag begint of voor on the road nog even een koffie to-go pakken: jij en vele andere koffieliefhebbers doen het dagelijks.

Koffie to go in KeepCup is goed voor milieu

KeepCup herbruikbare drinkbeker koffie to goGa maar eens na hoeveel wegwerpbekers dat dagelijks zijn. Wil jij ook je steentje bijdragen aan het wereldwijde afvalprobleem – op een leuke en gemakkelijke manier – drink dan je koffie voortaan uit de KeepCup. Het is ’s werelds eerste barista standaard, herbruikbare koffiebeker die onder vrijwel alle espressomachines past.

De verschillende KeepCup hersluitbare koffiebekers zijn o.a. te koop bij de Bijenkorf, verschillende espressobars, cadeau- en designwinkels. Naast de samengestelde collecties is het mogelijk een KeepCup samen te stellen in de op dat moment ‘standaard’ beschikbare kleuren.
Dit kan op keepcup.com/keepcup-store/design-your-own

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com