U bevindt zich hier: Home » eropuit » Exposities in Museum de Kantfabriek

Exposities in Museum de Kantfabriek

Geschreven door Elenea
moment opname 1

Hay Verstraelen

Expositie in Museum de kantfabriek zijn de moeite waard om te bezoeken. ‘Momentopname’ is een voorbeeld daarvan. Fotogroep Horst aan de Maas viert zijn 40-jarig jubileum met een grote tentoonstelling in Museum de Kantfabriek. De leden hebben hiervoor hun mooiste foto’s gekozen. Ook hebben zij in het museum en in het depot diverse interessante objecten gevonden en kunstzinnig afgebeeld. Zo zijn er 170-tal prachtige foto’s in groot en kleiner formaat te bewonderen tijdens ‘Momentopname’ in Museum de Kantfabriek. De onderwerpen zijn zeer divers en maken een bezoek tot een bijzondere belevenis.

moment opnameExposities in Museum de Kantfabriek

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com