U bevindt zich hier: Home » eropuit » Wandelen van station naar station

Wandelen van station naar station

Geschreven door Elenea

wandelen van station naar stationWandelen is een ontspannen hobby. Zeker als je geen haast hebt en gewoon de tijd neemt. Het zonder druk en spanning lopen voorkomt hartaandoeningen, bevordert het prestatievermogen en het uithoudingsvermogen, versterkt de spieren en het weefsel, wandelen stimuleert de bloedsomloop, helpt om gewicht en lijn te controleren en een dieet vol te houden en neemt spanningen en angsten weg en helpt om stress de baas te worden. Lees meer bij wandel-abc.nl/gezond

Wandeltochten wandelen

Kennen jullie de wandeltochten van station naar station van de ANWB en/of van LAW (Lange Afstand Wandelpad), verspreid over heel Nederland. Onderweg van station naar station ziet u de mooiste stukjes Nederland.
Voor meer informatie surf je naar

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com