U bevindt zich hier: Home » eropuit » Gabrielle is ontroerende Franse film

Gabrielle is ontroerende Franse film

Geschreven door Elenea

filmtipFilmtip “Gabrielle” met in de hoofdrol een jonge vrouw met een verstandelijke beperking. Zij geniet van het leven en heeft een uitzonderlijke gave voor muziek. Martin, de liefde van haar leven, heeft ze leren kennen bij het koor waarmee ze oefent voor een groot optreden op een muziekfestival. Gabrielle en Martin zijn onafscheidelijk. Toch kunnen zij vanwege hun verstandelijke handicap de liefde voor elkaar niet beleven zoals ze het liefst zouden willen; de families en maatschappelijk werkers stellen grenzen aan hun verlangens. Geconfronteerd met haar beperkingen doet Gabrielle er alles aan om haar zelfstandigheid te bewijzen en haar vrijheid te winnen.

Filmtip: Gabrielle

gabrielle filmtip ontroerende filmVerliefd zijn is een van de mooiste dingen die je kan overkomen. In de ontroerende film Gabrielle is dit echter behoorlijk ingewikkeld.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E9U0vSfaY-8[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com