U bevindt zich hier: Home » eten en drinken » Muesli zelf samenstellen en bestellen, ook als Kerst cadeau

Muesli zelf samenstellen en bestellen, ook als Kerst cadeau

Geschreven door Elenea

Aktiv-Vital-MüsliMuesli zelf samenstellen en daardoor de belangrijkste maaltijd van de dag niet meer overslaan. Met mymuesli is het mogelijk om een eigen favoriete muesli samen te stellen zodat jij  ’s ochtends kunt genieten van een door jou persoonlijk samengestelde mix gezonde granen. Je kunt kiezen uit maar liefst 80 verschillende biologische ingrediënten zoals boekweitvlokken, amaranth, psyllium, quinoa en aroniabessen.
Je kunt je dag niet beter beginnen! Eigen muesli samenstellen en bestellen bij nl.mymuesli.com

Muesli zelf samenstellen en bestellen

Kerst en december mymuesliLeuk om cadeau te geven met Kerst, want ook dit jaar is er weer de Kerstmis Muesli. En voor het aftellen tot aan kerst is er een originele variant op de klassieke adventskalender: onze reusachtige adventskalender box. Met onze geschenkideeën is aftellen tot aan Kerstmis nog nooit zo ‘zalig’ gezond geweest!
Kerstavond, 18.00 uur en nog geen geschenk? Geen probleem, de online waardebon wordt na aankoop direct per email naar jou verstuurd. Ook op 24 december!

BELANGRIJKE WEETJES VOOR DE KERSTMAN:

  1. Vanaf 17 november worden alle zelf samengestelde muesli mixen in de limited edition kokers verstuurd.  Als de kokers niet meer op voorraad zijn, versturen zij automatisch de originele custom-mixed mymuesli kokers
  2. Vanaf december is er weer de speciale Kerstmis basismix in de mixer – met o.a. volkoren vlokken en heerlijke specerijen zoals kaneel, kardamom en kruidnagel.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com