U bevindt zich hier: Home » hobby » Mega grote kleurplaat van 91 x 150 cm

Mega grote kleurplaat van 91 x 150 cm

Geschreven door Elenea

super grote kleurplaatMega grote kleurplaat inkleuren met je vrienden en vriendinnen. Dan heb je wel een grote tafel nodig.  De Supergrote Kleurplaat van KEK Amsterdam is écht supergroot. De afmeting van één kleurplaat is maar liefst 91,4 cm bij 150 cm. Dat zijn meer dan 22 A4’tjes aan elkaar! Ideaal voor een regenachtige middag, voor  een kinderfeestje of als cadeautje. Ze zijn gemaakt van stevig, 80 grams papier en geschikt voor stiften, kleurpotloden en verf.

Mega grote kleurplaat in drie soorten

  • Naar de Sterren, In het Bos en In de Stad. De kleurplaat Naar de Sterren bestaat uit een universum van sterren en planeten, raketten, vliegende robots en onontdekte sterrenstelsels.
  • In het Bos kunnen kleine en grote boskabouters zich uitleven op talloze bomen, bergen, vogels en adembenemende vergezichten. Tot slot beleven kleine kunstenaars
  • In de Stad veel kleurplezier aan de vele grachtenpandjes, bomen en een loeiende brandweerauto.

De Supergrote Kleurplaten zijn online te bestellen via kekamsterdam.nl en kosten € 7,95 per stuk. Iedere kleurplaat is apart verpakt en wordt handzaam teruggevouwen tot een A4′tje.

Andere kekke producten Behalve deze mega kleurplaten ontwerpt KEK Amsterdam nog meer producten voor in huis, zoals muurstickers, kattenpandjes en behang. De collectie muurstickers bestaat onder meer uit de Forest Friends (met levensechte dieren uit het bos), de Safari Friends (wilde diertjes uit Afrika) en de Glow-in-The-Dark stickers. De KEK kattenpandjes zijn een musthave voor iedere kattenvriend. Deze stevige kartonnen dozen zijn omgebouwd tot knusse huisjes voor katten, met grappige accenten zoals raampjes en luikjes. Er zijn 8 verschillende gevels. Tot slot heeft KEK Amsterdam onlangs vliesbehang aan het assortiment toegevoegd: verrassende en verfrissende ontwerpen met grafische prints en patronen, divers snoepgoed en allerlei dieren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com