U bevindt zich hier: Home » eropuit » Nederlanders op vakantie

Nederlanders op vakantie

Geschreven door Elenea

nederlanders op vakantieNederlanders boeken de zomervakantie terwijl de winter nog moet beginnen. Sommige vakantiegangers maken de eerste vakantieplannen voor de zomer al in de winter. De Nederlandse reiziger is slim en weet al jaren hoe je online reizen vergelijkt en zo veel geld kunt besparen. Het buitenland ziet Nederlanders bovendien als zuinig, direct en nuchter.
Het blijkt namelijk dat de Nederlander gemiddeld toch zo’n 800 euro per vakantie uitgeeft, en dat de meeste Nederlandse toeristen een hotel verkiezen boven een tentje op de camping.

Als jij op zoek bent naar besparingen, is vouchercloud.nl dé plek voor online goede deals, van restaurants en winkelen tot elektronica en fitness – ze helpen je bij het vinden van dingen die echt belangrijk voor je zijn en om geld te besparen.

Nederlanders op vakantie

Dankzij ons Nederlandse open en vriendelijke uiterlijk kunnen we onze medelanders vaak overal herkennen. Maar kan de Nederlandse toerist zichzelf ook herkennen in het gemiddelde reisgedrag? Zo blijkt dat we bijna drie keer per jaar op vakantie gaan, dat veertig procent van de Nederlanders eigen producten als hagelslag, kaas en pindakaas meeneemt, en dat we zo’n negen dagen wegblijven als we lekker op vakantie gaan.

nederlandse toeristen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com