U bevindt zich hier: Home » eropuit » Dinosauriërs levensecht en bewegend

Dinosauriërs levensecht en bewegend

Geschreven door Elenea

dinoDinosauriërs, hoe leefden die? Tijdens de internationale tentoonstelling Living Dinosaurs  duik  je 400 miljoen jaar terug in de tijd en waan je in de prehistorie met levensgrote dinosauriërs in Post Rotterdam. Dinosauriërs leefden als kleine roofreptielen tot aan hun dominantie op het land en in de lucht.

Dinosauriërs levensecht en bewegend

Tientallen levensechte, bewegende dinosauriërs zullen vanaf 7 februari 2014 in het voormalige postkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam te zien zijn.
De 19 levensgrote dieren zijn gebaseerd op en nagemaakt aan de hand van de laatste wetenschappelijke ontdekkingen over de anatomie van de dinosauriër. Door middel van de nieuwste animatronic-technologie maken ze tevens levensechte bewegingen. De replica van de Mamenchiasaurus is met 19 meter lang en 7 meter hoog de grootste van de tentoonstelling. De kleinste dinosauriër die te zien is, de Eoraptor, meet 130 cm lang en 50 cm hoog.

Tijdens de tentoonstelling wordt ook een spectaculaire 3D-film getoond. Er zijn eveneens verschillende fossielen te bewonderen, die door professor Jan Smit van de Vrije Universiteit te Amsterdam ter beschikking zijn gesteld. Living Dinosaurs laat de meest recente bevindingen op het gebied van de biologie van de dinosauriërs zien. Daarnaast wordt uitgelegd hoe zij in de loop der tijd veranderden, waarom deze dieren zo succesvol waren en hoe we vandaag nog steeds afstammelingen van de dinosauriër om ons heen zien.

Living Dinosaurs is vanaf 7 februari tot en met 15 juni 2014 te zien in Post Rotterdam.
Kaartverkoop via www.livingdinosaurs.nl
Online toegangsprijs volwassene vanaf 17 jaar: €12,-
Online toegangsprijs kinderen t/m 16 jaar: €8,-
Online toegangsprijs museumkaart/ CJP: €10,-

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com