U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Kinderen op yoga ja of nee
Bron: wallcoo.net

Bron: wallcoo.net

Kinderen op yoga is een keuze waar je goed over na moet denken. Meestal zijn wij moeders druk met de kinderen naar hockey, muziekles, voetbal, tennis enz. te brengen en halen. Eigenlijk idioot om zo druk hiermee te zijn, terwijl kinderen ook gewoon lekker willen (buiten) spelen.  Inmiddels weten we dat twee activiteiten per week al ruim voldoende zijn voor kinderen.

Yoga voor kinderen is al geruime tijd in opkomst in Nederland. Zou peuteryoga iets voor jouw kind zijn? Het is een prima manier om het lichaam soepel te houden en sterker te maken, de concentratie te vergroten en rust, evenwicht en balans in het leven te vinden.

Kinderen op yoga ja of nee

Het enthousiasme en de speelse onbevangenheid waarmee kinderen yoga doen is aanstekelijk en erg leuk om naar te kijken. Yoga houdingen worden gecombineerd met spel, tekenen en liedjes. De kinderen worden actief betrokken bij de les. Ze ervaren waar ze fysiek mee bezig zijn en worden aangemoedigd hun ervaringen te delen. Tijdens het spelen met yoga luisteren ze naar elkaar, bewegen door de ruimte en zitten ook heel stil. De lessen zijn bedoeld voor kinderen van 3 – 5 jaar en worden gegeven door Helen Purperhart.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com