U bevindt zich hier: Home » eropuit » Slapen aan het strand in Nederland

Slapen aan het strand in Nederland

Geschreven door Elenea

slapen en overnachten op het strand in NederlandEen eigen slaapstrandhuisje op het strand! Wie wil dat nou niet. Van eind april tot begin oktober kan je een slaapstrandhuisje huren. Het is compleet ingericht en met vrij uitzicht op zee. Uitwaaien, zonnen, een duik in zee, iedere vakantiedag de zeelucht opsnuiven en de zon op je huid voelen. Kinderen hebben de tijd van hun leven op het strand, wat is er mooier dan ’s morgens wakker te worden en meteen met je blote voetjes in het zand te staan?

Voor meer informatie surf je naar slaapstrandhuisje.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com