U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Creatieve beurzen in voorjaar en najaar

Creatieve beurzen in voorjaar en najaar

Geschreven door Elenea

creatieve beurzen handwerkenCreatieve beurzen zijn gezellig en inspirerend om te bezoeken als je natuurlijk creatief ingesteld bent. Ben je op zoek naar een gezellige creatieve voorjaarsbeurs, dan heb ik hier een interessante tip voor je. Er zijn voordelige combitickets te koop via de onderstaande websites, zodat je beide beurzen kunt bezoeken. Maak je keuze en hou je agenda paraat om de juiste data te reserveren :

Creatieve beurzen

De leukste thema’s worden gepresenteerd: excentrieke paaseieren , brei een ei, recyclen en upcyclen: versier je paasboom;   creatief geluk met potjes, pannetjes en ander keukengerei , pimpen van oud meubilair, hip voor noppes : een tweede leven voor je kleding,  paperlove,  weddingplanner met creatieve versiertrucs,  creatief dagboek, formidabele diorama’s, vilten fantasie , zeg het met bloemen, kleuren is zeker niet kinderachtig, tussen kitsch & kunst, creatieve baksels, zeg het met taarten & kaarten en nog veel meer!  

Twee beurzen voor de prijs van één

De  Creatieve Hobby & Handwerkdagen  zijn gelijktijdig met Knotsgekke  Kaarten & Scrapdagen  (de beurs voor paperlovers) in de Brabanthallen. Met je entreekaartje mag je ook doorlopen naar deze beurs en bezoek je  twee beurzen voor de prijs van één. 

creatieve beurzen kaarten

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com