U bevindt zich hier: Home » eropuit » Fantaseren over vakantie

Fantaseren over vakantie

Geschreven door Elenea

Fantaseren over vakantie is bijna nog leuker dan op vakantie gaan, want dat kan gewoon als je daar zin in hebt en is niet afhankelijk van een dikke portemonnee. Op vakantie gaan is fijn, maar het uitzoeken van de reis is bijna net zo gaaf.

Fantaseren over vakantie

Reserveer eens een avondje zonder TV en ga bij een reisbureau vakantiegidsen halen. Ga lekker met elkaar fantaseren over alle mooie reizen die je kunt maken met een drankje en een passend hapje. Maak je keuze uit een van deze recepten :

Niet gelijk beslissen, kan je nog een avondje plannen ………………….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com