U bevindt zich hier: Home » moeders » Borstvoeding BH met glamour

Borstvoeding BH met glamour

Geschreven door Elenea

borstvoeding bhBorstvoeding BH’s zij niet de meest flatteuze beha’s. Ik weet van mijzelf dat ik die grote borstvoedingsbeha’s vreselijk vond. Volgens glamourmam kan het ook anders! Zij verkopen een kleine maar stijlvolle serie topjes, beha’s, jurkjes en een zwemsetje met ingebouwde borstvoedingsbeha.

Borstvoeding BH van glamourmam

Bedacht door een moeder die samen met veel vriendinnen na de bevalling tegen dit probleem aanliep. Leuk, en het goede nieuws is dat deze producten ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Of je bestelt gewoon bij www.glamourmom.com

Na de geboorte duurt het soms enkele dagen voordat de melktoevoer op gang komt.  Onder invloed van hormonen komt de melkproductie op gang. De hormonen zorgen ervoor dat in de melkblaasjes melk wordt aangemaakt die vervolgens bij het geven van borstvoeding door de melkgangen stroomt. Wanneer de borst zich voor de eerste maal vult, wordt deze vaak stevig en vol.
Omdat de borst in de borstvoedingsperiode zwaarder is, heeft deze voldoende steun nodig om in vorm te blijven.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ed2GbzvqN_M[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

wendy januari 29, 2007 - 5:03 pm

Super! Wie gaat er naar Amerika? Want helaas kost het wel $29,- om over te laten vliegen. Verder vind ik ze geeneens zo gek duur. Misschien moet ik eens een speciaalzaak hierop attenderen. (hoe doe ik dat?).

Reageer
Sonja januari 29, 2007 - 5:16 pm

Ze zijn ook in Nederland verkrijgbaar zoals hierboven genoemd! Ik heb ze nl besteld bij de prettymum borstvoedingswinkel

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com