U bevindt zich hier: Home » eropuit » Film Zurich vertelt een drama

Film Zurich vertelt een drama

Geschreven door Elenea
Film Zurich

Film Zurich

Film Zurich is een roadmovie. En een roadmovie is de naam voor een film waarin de hoofdpersonen een reis maken. Die reis staat gedurende de hele film centraal. De reis vertelt ook de innerlijke tocht die het personage moet maken en in de film Zurich is dat een drama.

Film Zurich vertelt een drama

In een laatste poging om het verleden te vergeten, zwerft Nina langs de snelwegen van Europa. Ze ontmoet de Duitse vrachtwagenchauffeur Matthias en reist met hem mee. Maar veel over wie zij is, laat Nina niet los. Langzaamaan wordt duidelijk dat Nina zich ophoudt in de truckerswereld omdat ze gedreven wordt door de pijn van het ultieme verraad dat haar is overkomen. Zurich is een film van Sacha Polak met Wende Snijders, die in deze film haar speelfilmdebuut maakt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com