U bevindt zich hier: Home » inspiratie » fotografie allerlei » Selfie bewerken tot mooie foto

Selfie bewerken tot mooie foto

Geschreven door Elenea

selfie bewerken 1Selfie is een zelfportret, maar dan gemaakt met een smartphone. Het resultaat is soms best confronterend, want je ziet elke pukkel, rimpel en vlekje van héél dichtbij. Er is een app waarmee je bijvoorbeeld je wangen kunt aanwijzen om deze een egale tint te geven je kunt bijvoorbeeld je tanden aantikken voor een blinkende glimlach.

Selfie bewerken tot mooie foto

selfie bewerkenMet de Facetune app kun je portretten en gezichten retoucheren en bewerken. Je kunt er iedere foto – of je hem nu net hebt gemaakt of uit je foto-albums haalt – op een intuïtieve en eenvoudige manier bewerken, met zo weinig mogelijk moeite retoucheren
Naast de meer voorspelbare functies, zoals oneffenheden wegwerken, kun je met deze Facetune ook haren bijkleuren, wallen wegwerken, je ogen of je lach groter maken en make-up opdoen. Als je niet tevreden bent met de hoek waarin de foto is gemaakt, kun je de vorm van het gezicht iets aanpassen. Ook handig: mannen die kaal worden kunnen hun kale plekken gemakkelijk wegwerken. Het resultaat is vaak verbluffend. De bewerkte foto’s zien er enigszins gestileerd uit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com