U bevindt zich hier: Home » hobby » Top 5 Mod Podge ideeën en tips

Top 5 Mod Podge ideeën en tips

Geschreven door Elenea
Top 5 met Mod Podge

Top 5 met Mod Podge

Top 5 Mod Podge, een hobby artikel waarmee je kunt lijmen en vernissen. Uitermate geschikt voor decoupage, servettentechniek. Dat is motieven uit een papieren servet knippen (foto’s, knipsels etc.) en die aanbrengen op een houten, kartonnen, papieren, stoffen, stenen, glazen of metalen ondergrond door het vast te plakken en tegelijk af te werken met de Mod Podge. Belangrijk is dat de ondergrond altijd vetvrij is. Een dikke laag breng je aan met een spons en niet met een kwast. Mod Podge is op waterbasis dus heeft geen irritante geur en is met een vochtige doek gemakkelijk weg te vegen als je wat morst of te veel aanbrengt. De Mod Podge is wit in het potje, maar droogt doorzichtig op. Je kunt kiezen voor een glanzende of matte afwerking.

Top 5 Mod Podge

  1. Foto’s overzetten op een houten ondergrond
  2. Een bedel maken
  3. Mooie decoratieve schaal of vaas maken
  4. Broodmandje maken
  5. Oude schoenen upcyclen

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com