U bevindt zich hier: Home » gezondheid en kind » Kinderen moeten meer bewegen

Kinderen moeten meer bewegen

Geschreven door Elenea
wallpaperdetails.com

wallpaperdetails.com

Kinderen moeten meer bewegen, vind je eigenlijk dat jouw spruiten te veel sporten, dan is dat toch wel goed want lees het volgende maar eens :

Kinderen moeten meer bewegen

Kinderen moeten elke dag anderhalf uur bewegen; een half uur meer dus dan de internationale normen voorschrijven. Dat is de conclusie van een omvangrijke Europese studie die is verschenen in het medische tijdschrijft The Lancet.  De studie toont aan dat jongeren die minder dan anderhalf uur bewegen per dag, kenmerken vertonen die op latere leeftijd de kans op hart- en vaatziekten vergroten.
Ruim zeventienhonderd gezonde 9- en 15-jarigen uit Estland, Denemarken en Portugal deden aan de studie mee. De onderzoekers troffen bij de kinderen allerlei risicofactoren aan. Veel onderhuids vet bijvoorbeeld, een hoge bloedruk, hoog cholesterol en insuline resistentie.

Heeft je kind een gezond gewicht?

Wat is nou een gezond gewicht en wanneer moet je gaan opletten wat je kind eet? Als je de BMI meter hier invult krijg je een indicatie of het gewicht van je kind gezond is of dat het goed is om er extra aandacht aan te besteden en je krijgt direct een advies op maat.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

bewegen november 5, 2008 - 1:23 pm

Scholen, de overheid maar vooral ouders moeten hier hun verantwoordelijkheid nemen en ervoor zorgen dat kinderen genoeg lichaamsbeweging krijgen. Anders hebben kinderen hier buiten hun schuld een leven lang last van.

Reageer
rsloads november 8, 2008 - 2:42 am

As we know, lots of warhammer players are Chinese, Chinese guy make many records about warhammer power leveling. Do you want to know how they did it success? Chinese people play the more challenging form of warhammer almost exclusively. They find the less challenging form of the game boring.Here, about 50 percent play the challenging form of the game.
The Chinese have invented some interesting ways to play with the in-game economy (not the real world economy). Ways that I have not observed here.Chinese players are more attuned to the aesthetics of the game. At least they mention them more in interviews. They talked more about color schemes, animations, architecture, and warhammer gold and so on more than American players.
“There seem to be fewer female players of ‘warhammer online in China. Here and in Europe and Australia/New Zealand people play with parents and even grandparents. Not in China. The older generation dislikes video games. People here play with brothers and sisters. But in China people don’t have brothers and sisters for the most part, so friend relationships are very important.They always setup teams to gain the equipments and engage in the warhammer accounts.
“Some similarities: ‘warhammer’ is a very social game in China, just like here. People play with people they already know. Boyfriend and girlfriend may play or husband and wife. Social relationships deepen through the game. People also make new friends on the game .”

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com