Gerelateerde artikelen

  • Hoe muur kinderkamer decoreren Hoe muur kinderkamer decoreren
  • Muur kinderkamer origineel decoreren Muur kinderkamer origineel decoreren
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Lamp borduren met borduurpatroon Lamp borduren met borduurpatroon
moeders

Plaklabels zijn super handig

plaklabels super handigPlaklabels met de naam van je kind er op zijn super handig want daar komt geen naald en draad of strijkbout meer aan te pas. De plak en instrijklabels zijn als eerste een plakgemak als kledingstickers die je dus plakt en niet strijkt.

Plaklabels zijn super handig

Goed-gemerkt.com is een bedrijf die allerlei verschillende soorten labels verkoopt met de naam van je kind (of je zelf). Voor alle ouders is dit een uikomst! Behalve dat kinderen vaak dezelfde spullen hebben, verliezen ze ook nog wel eens spullen. Daarom doe je geregeld een bestelling met de plakstickers voorzien van een leuk logo, naam en telefoonnummer. Er zijn ook leuke transparante stickers (zie foto hieronder). Iets minder opvallend maar daardoor ook weer erg mooi.