U bevindt zich hier: Home » kinderkamer » Plaklabels zijn super handig

Plaklabels zijn super handig

Geschreven door Elenea

plaklabels super handigPlaklabels met de naam van je kind er op zijn super handig want daar komt geen naald en draad of strijkbout meer aan te pas. De plak en instrijklabels zijn als eerste een plakgemak als kledingstickers die je dus plakt en niet strijkt.

Plaklabels zijn super handig

Goed-gemerkt.com is een bedrijf die allerlei verschillende soorten labels verkoopt met de naam van je kind (of je zelf). Voor alle ouders is dit een uikomst! Behalve dat kinderen vaak dezelfde spullen hebben, verliezen ze ook nog wel eens spullen. Daarom doe je geregeld een bestelling met de plakstickers voorzien van een leuk logo, naam en telefoonnummer. Er zijn ook leuke transparante stickers (zie foto hieronder). Iets minder opvallend maar daardoor ook weer erg mooi.

 

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Lia januari 28, 2007 - 7:15 pm

Hallo Ellen,
Afgelopen donderdag kreeg ik een mailtje dat ik een van de winnaressen ben. Een leuke verrassing.
Bedankt !
Lia

Reageer
Marjolein oktober 12, 2009 - 6:26 pm

Hallo, ik zie dat de berichten wat verouderd zijn.

Plak- en instrijklabels zijn echter nog altijd hartstikke ‘hip’ en super praktisch natuurlijk.
Inmiddels is er een nieuwe speler in het veld: Label & Co. Zij biedt het grootste assortiment, tegen de laagste prijs en de snelste levertijd.

Bovendien steunt zij de stichting Kika en speel je als klant automatisch mee voor een leuke Kikabeer!

PS: vraag vooraf eens om een korting en meestal is er nog een actiecode over!

Reageer
ellen oktober 12, 2009 - 9:30 pm

Hi,
Dank voor je reactie, eerlijk gezegd heb ik hele goede ervaringen met goed-gemerkt. Ze leveren snel en super goede kwaliteit. Ik heb al vele andere stickers geprobeerd maar niets bleef zo goed zitten als de stickers van goed gemerkt. Er zijn inderdaad vele andere winkels later bijgekomen, maar het lijkt wel of deze het assortiment gewoon gekopieerd hebben van Goedgemerkt. Dus ik blijf de originele steunen!

Reageer
Marjolein november 16, 2009 - 4:36 pm

Hi Ellen,

Ik begrijp je reactie, aangezien jij werkt bij goedgemerkt. Niet objectief dus. Hoe dan ook, ik heb tot nu toe goede ervaringen met Label & Co en kan ze iedereen aanbevelen.

Reageer
ellen november 16, 2009 - 11:12 pm

Hoi, ik werk niet bij Goed Gemerkt hoor! Ben wel een enthousiaste klant van ze. Heb toevallig een leuke set van ze besteld op de Jonge Gezinnenbeurs! Zie wel dat jij van Label & Co bent….:) aan je email adres te zien.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com