U bevindt zich hier: Home » eropuit » Wandelroute wandelen in Noord Limburg

Wandelroute wandelen in Noord Limburg

Geschreven door Elenea

Wandelroute wandelenWandelroute wandelen via diverse wandelroutes in Noord Limburg waar een bos- en waterrijk gebied wordt omgeven door hogere zandgronden, met dennen, stuifduinen, heide en berkenbossen. Het natuurgebied is een overblijfsel van verschillende oude Maasarmen, waarover destijds veen met schuiten werd afgevoerd.

Wandelroute wandelen

Staatsbosbeheer heeft er een ± 9 km lange wandelroute uitgezet, (LET OP: er is ook een verkorte wandelroute). De route en informatie over flora, fauna en natuurbeheer staan op informatiepanelen aangegeven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com