U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » Korte fietstochten in Nederland

Korte fietstochten in Nederland

Geschreven door Elenea

korte fietstochten NederlandKorte fietstochten in Nederland is super handig en slim, wanneer je een fiets dagtocht wilt maken tussen de 10 en 25 kilometer. Wellicht omdat je wat minder tijd hebt, of omdat je juist de tijd wilt nemen, of omdat er kleine kinderen meegaan of omdat je al wat ouder bent.

Korte fietstochten in Nederland

De 50 korte fietsroutes gaan wel door de allermooiste gebieden van Nederland. Van elke fietsroute is een (gekleurd) ingetekend routekaartje en een routebeschrijving aanwezig, een aantal bezienswaardigheden onderweg worden benoemd, ook de horecagelegenheden en de mogelijkheid voor fietsverhuur ter plekke. Het vertrekpunt van de meeste fietsroutes ligt bij een NS-station of een gemakkelijk bereikbare parkeerplaats. De ringband maakt het boekje gemakkelijk op de fiets mee te nemen; de kaarten en de beschrijvingen zijn dermate duidelijk dat geen aanvullend (kaart-)materiaal nodig is. Voorlopig een uniek boekje gezien de kortere afstanden! Bestellen, klik op korte fietsroutes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com