U bevindt zich hier: Home » eropuit » Avonturenpark Hellendoorn nieuwe show

Avonturenpark Hellendoorn nieuwe show

Geschreven door Elenea

nieuwe show in avonturenpark hellendoornAvonturenpark Hellendoorn heeft een nieuwe show: “Kareltje & Jasmijn  en de geheime verjaardag”. In het Gouden Theater Paleis, het domein van Kareltje & Jasmijn, viert de vrolijke kok Kareltje zijn verjaardag en hij is zo blij dat hij het van de daken wil schreeuwen… maar nu lijkt het erop dat Jasmijn zijn verjaardag compleet is vergeten. Of is het allemaal maar schijn?

Avonturenpark Hellendoorn nieuwe show

De bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn kunnen ieder weekend, tijdens de schoolvakantie en iedere feestdag tot en met 27 september 2015, gratis genieten van de avontuurlijke nieuwe show van Kareltje & Jasmijn!

Kareltje & Jasmijn en de geheime verjaardag
Kareltje, de vrolijke kok, is gek op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999, beleeft hij dolkomische avonturen. De show is een feest voor kinderen, die uitgedaagd worden om heerlijk mee te doen en te zingen met de vele liedjes.

Kareltje & Jasmijn en de geheime verjaardag is een 20 minuten durende show die tot en met eind september ieder weekend en tijdens schoolvakanties en feestdagen dagelijks gratis te zien is in het Gouden Theater Paleis in Avonturenpark Hellendoorn.

  • In oktober is er een speciale Kareltje & Jasmijn Heksendoorn show.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com