U bevindt zich hier: Home » eropuit » Legermuseum is nu militair museum

Legermuseum is nu militair museum

Geschreven door Elenea

legermuseum delft

Legermuseum is nu het NMM, Nationaal Militair Museum. Het toont de meest bijzondere collectie tanks, vliegtuigen, pantservoertuigen en helikopters van Nederland. Stuk voor stuk unieke exemplaren met een bijzonder verhaal. Het museum is in Soest en daar leer je meer over de betekenis van de Nederlandse krijgsmacht vroeger, nu en in de toekomst. De collecties van Legermuseum uit Delft zijn hier ook terug te vinden

Legermuseum is nu militair museum

Het NMM in Soest biedt dus ook de brede collectie militaire gebruiksvoorwerpen en kunstuitingen van de militaire geschiedenis sinds de prehistorie tot aan heden. Voor overige informatie klik je op nmm.nl

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com