U bevindt zich hier: Home » attracties » Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord

Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord

Geschreven door Elenea

Nienoord_Rickschoonhoven_2

Attracties en zwemmen is wat gezinnen met kinderen het meeste aan zal spreken in het recreatiepark met diverse attracties en het subtropische zwemkasteel met wildwater, whirlpool, waterval en super grote waterglijbaan.

Attracties en zwemmen

De hele dag rennen, springen en glijden in de speeltuin op glijbanen, springkussens, in klimkastelen en draaimolens. In het Familiepark valt heel veel te beleven. Iedereen mag een ritje met de trein maken, en vergeet de echte tractors niet op de tractorbaan. Ook is het mogelijk een huifkartocht over het Landgoed te maken. Ontdek de verschillende dieren in de kinderboerderij en bij minder mooi weer kan je goed spelen in de overdekte speelhal. En ook aan de kleinsten is gedacht, speciaal voor hen is er de Ooievaarsstee. Wil je op avontuur? Kom dan naar de nieuwste attractie op het Familiepark, Expeditie Nienoord! Op deze avonturenroute zijn bruggen, doolhoven, stapstenen en nog veel meer te vinden! Kortom, de hele dag speelplezier in een overzichtelijk en veilig park.

Het is allemaal mogelijk op Nienoord, een landgoed vol verrassingen. Het landgoed Nienoord heeft uitgestrekte landerijen, vijvers en een rosarium en je vindt er het Nationaal Rijtuig Museum en een overdekte speeltuin. Dus alles in huis voor een gezellig dagje uit.

Nienoord_Rickschoonhoven_56 Nienoord_Rickschoonhoven_85

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com