Gerelateerde artikelen

  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Tafelwater extra feestelijk en smaakvol maken Tafelwater extra feestelijk en smaakvol maken
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
  • Stippentechniek voor en met kinderen Stippentechniek voor en met kinderen
eropuit

Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord

Nienoord_Rickschoonhoven_2

Attracties en zwemmen is wat gezinnen met kinderen het meeste aan zal spreken in het recreatiepark met diverse attracties en het subtropische zwemkasteel met wildwater, whirlpool, waterval en super grote waterglijbaan.

Attracties en zwemmen

De hele dag rennen, springen en glijden in de speeltuin op glijbanen, springkussens, in klimkastelen en draaimolens. In het Familiepark valt heel veel te beleven. Iedereen mag een ritje met de trein maken, en vergeet de echte tractors niet op de tractorbaan. Ook is het mogelijk een huifkartocht over het Landgoed te maken. Ontdek de verschillende dieren in de kinderboerderij en bij minder mooi weer kan je goed spelen in de overdekte speelhal. En ook aan de kleinsten is gedacht, speciaal voor hen is er de Ooievaarsstee. Wil je op avontuur? Kom dan naar de nieuwste attractie op het Familiepark, Expeditie Nienoord! Op deze avonturenroute zijn bruggen, doolhoven, stapstenen en nog veel meer te vinden! Kortom, de hele dag speelplezier in een overzichtelijk en veilig park.

Het is allemaal mogelijk op Nienoord, een landgoed vol verrassingen. Het landgoed Nienoord heeft uitgestrekte landerijen, vijvers en een rosarium en je vindt er het Nationaal Rijtuig Museum en een overdekte speeltuin. Dus alles in huis voor een gezellig dagje uit.

Nienoord_Rickschoonhoven_56 Nienoord_Rickschoonhoven_85