U bevindt zich hier: Home » eropuit » Film Amy vertelt uniek levensverhaal

Film Amy vertelt uniek levensverhaal

Geschreven door Elenea

film amyFilm Amy vertelt het unieke levensverhaal van zangeres Amy Winehouse vanuit haar eigen perspectief. Een zeer ontroerende film. Met haar fenomenale stem en muzikale talent, behoort zij tot één van de grootste iconen van deze eeuw. Als dé superster van een generatie en een authentieke jazzartiest pur sang, schreef en zong Amy vanuit het diepst van haar hart. Ze gebruikte haar muzikale gave om haar persoonlijke problemen te uiten.

Film Amy

De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar talent resulteerde in enkele van de origineelste en meest bejubelde nummers van deze eeuw, waarvoor zij bekroond werd met zes Grammy Awards. Haar wereldwijde succes had echter ook zijn keerzijde en veroorzaakte een opdringerig en genadeloos mediacircus, dat in combinatie met haar roerige relaties en rock-‘n-roll levensstijl zijn tol begon te eisen.
Op 23 juli 2011 overleed Amy Winehouse aan alcoholvergiftiging.
Ze was 27 jaar oud.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com