U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Nep spin met terrarium

Nep spin met terrarium

Geschreven door Elenea

nep spin met terrariumNep spin met terrarium is een origineel cadeau voor kinderen. De harige spin beweegt zich net als een echte spin. Je hebt keuze uit vier verschillende spannende soorten spinnen.

Nep spin met terrarium

spin met terrarium

spin met terrarium

Je moet twee keer kijken om te zien dat jouw spin niet echt is: de tarantula ziet er levensecht uit, compleet met haren op zijn poten en lijf. De Wild Pet Spin beweegt zich op drie angstaanjagende manieren.

  1. Zet je hem in zijn terrarium, dan kleuren zijn ogen blauw en nestelt hij zich in zijn terrarium, waar hij op zoek gaat naar een lekker plekje.
  2. Haal je hem uit zijn terrarium en duw je op zijn rug, dan verandert de kleur van zijn ogen naar groen en gaat hij op onderzoek uit in zijn omgeving.
  3. Maar pas op, kleuren zijn ogen rood, dan gaat hij in de aanval!

Zoek je een mooi onderkomen voor de spin, dan hoort een terrarium er bij. De mooie doorzichtige behuizing met rotsformatie en zanddetails is de plek waar de spin veilig kan schuilen. Met het handvat op het terrarium neem je de Wild Pet overal mee naar toe. Het terrarium is verkrijgbaar inclusief spin.

nep spin met terrarium speelgoed 1

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com