U bevindt zich hier: Home » eropuit » Bodypainting festival in Lisse

Bodypainting festival in Lisse

Geschreven door Elenea

ebf 2016Bodypainting festival is in 2016 in Lisse. Deze zomer strijkt het Europese Bp Festival neer op het terrein van Kasteel de Keukenhof te Lisse. Twee dagen lang kunnen bezoekers genieten van een uniek visueel spektakel. Naast schitterende kunstwerken van de bodypainters kunnen bezoekers genieten van spetterende optredens van artiesten zoals Eva Simons, Mr. Polska, Diggy Dex, Kraantje Pappie en de Kraaien. Houyam Hajlaoui, wereldkampioen Special Effect BP, en Johannes Stoetter, bekend om zijn prachtige bodypaint tekeningen, komen ook naar de European Bodypainting Festival, 13 en 14 augustus 2016 in Lisse.

Bodypainting Festival in Lisse

  • De optredens vinden plaats op de Main Stage. Overdag kunnen bezoekers genieten van loungemuziek en op zaterdagavond zijn er optredens van Mister en Mississippi en Mr. Polska. Eva Simons sluit de eerste dag van het EBp spetterend af. 
  • Ook zondag zijn er ’s avonds optredens van Diggi Dex en Kraantje Pappie. De Kraaien sluiten het European Bodypainting Festival af met hun snelle en vrolijke raps.  

Het European Bodypainting Festival
Het European Bodypainting Festival is een uniek en onvergetelijk festival voor artiesten, kunstenaars, fotografen, muziekliefhebbers, fashionista’s en gezinnen. Het kleurrijke evenement bevat naast talloze bodypaint activiteiten, tentoonstellingen, workshops en de EBP Kampioenschappen ook concerten, straatmuzikanten en markten. In Bodypaint City laten artiesten zich inspireren door de omgeving. Hier komen ontwerpen spontaan tot stand, soms zelfs met behulp van het publiek. Bezoekers kunnen op de diverse markten een kijkje nemen, waar naast kleding en sieraden ook bodypaint attributen te koop zijn. Tijdens het EBFestival worden ook verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com