Gerelateerde artikelen

  • Creatief met lege plastic flessen met of zonder dop Creatief met lege plastic flessen met of zonder dop
  • Vlieger maken met grote plastic draagtas Vlieger maken met grote plastic draagtas
  • Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters
  • Wereldbol globe van papier maken Wereldbol globe van papier maken
  • Lammetjes knutselen en maken als decoratie Lammetjes knutselen en maken als decoratie
  • Schelpen zoeken en thuis knutselen Schelpen zoeken en thuis knutselen
hobby

Handpop mee na kinderpartijtje

handschoenpop

Handpop mee als herinnering aan het einde van een kinderpartijtje. Tijdens een kinderpartijtje thuis kan je voor ieder kind van tevoren een handschoen van vilt naaien. Naai er een flapje tussen, waar je de naam van ieder kind op kan schrijven met een textielstift. Eenvoudiger (maar niet mooier) is om aan alle genodigden te vragen een oude wollen handschoen van vader of moeder mee te nemen. De kinderen kunnen tijdens het partijtje op iedere vinger een poppetje maken. Laat de kinderen het opplakken met textiellijm.

Handpop mee na kinderpartijtje

Je kan hier allerlei materialen voor gebruiken, zoals restjes vilt, leuke restjes stof waar motiefjes uitgeknipt kunnen worden, kraaltjes, restjes imitatiebont, pailletten etc…..
Aan het einde van het feestje gaan alle kinderen met een  uniek zelfgemaakte handpop naar huis. Je kan samen met het feestvarken op een regenachtige woensdagmiddag een keertje oefenen, waardoor je ziet wat er als voorbereidend werkgedaan kan worden. Je zoon of dochter heeft vast zelf leuke ideeën.

  • Teken het patroon door de hand ruim om te trekken op een stukje papier en knip dit dus tweemaal uit het vilt.
  • Ik vond het voorbeeld van een handschoenpopje, een idee van Camilla

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?