U bevindt zich hier: Home » hobby » Handpop mee na kinderpartijtje

Handpop mee na kinderpartijtje

Geschreven door Elenea

handschoenpop

Handpop mee als herinnering aan het einde van een kinderpartijtje. Tijdens een kinderpartijtje thuis kan je voor ieder kind van tevoren een handschoen van vilt naaien. Naai er een flapje tussen, waar je de naam van ieder kind op kan schrijven met een textielstift. Eenvoudiger (maar niet mooier) is om aan alle genodigden te vragen een oude wollen handschoen van vader of moeder mee te nemen. De kinderen kunnen tijdens het partijtje op iedere vinger een poppetje maken. Laat de kinderen het opplakken met textiellijm.

Handpop mee na kinderpartijtje

Je kan hier allerlei materialen voor gebruiken, zoals restjes vilt, leuke restjes stof waar motiefjes uitgeknipt kunnen worden, kraaltjes, restjes imitatiebont, pailletten etc…..
Aan het einde van het feestje gaan alle kinderen met een  uniek zelfgemaakte handpop naar huis. Je kan samen met het feestvarken op een regenachtige woensdagmiddag een keertje oefenen, waardoor je ziet wat er als voorbereidend werkgedaan kan worden. Je zoon of dochter heeft vast zelf leuke ideeën.

  • Teken het patroon door de hand ruim om te trekken op een stukje papier en knip dit dus tweemaal uit het vilt.
  • Ik vond het voorbeeld van een handschoenpopje, een idee van Camilla

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com