Gerelateerde artikelen

  • Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc
  • Camelia bloeit als eerste in vroege voorjaar Camelia bloeit als eerste in vroege voorjaar
  • Hanging basket zelf maken met rieten mand Hanging basket zelf maken met rieten mand
  • Wecken van groenten en fruit tips en hints Wecken van groenten en fruit tips en hints
  • Polscorsage maken voor de bruid doe je zo Polscorsage maken voor de bruid doe je zo
  • Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas
hobby

Bloemen schilderen met Gary Jenkins

bloemen schilderen

Bloemen schilderen met Gary en Kathwren Jenkins. Zij leren je tijdens schilderlessen alle kneepjes van het schildersvak, zodat je binnen de kortste keren zelf prachtige schilderijen kunt maken. Ook tonen Gary en Kathwren hun allergrootste passie: het schilderen van bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Rozen, margrieten en chrysanten, soms in een Victoriaanse stijl, dan weer impressionistisch op een abstracte achtergrond.

Bloemen schilderen met Gary Jenkins

Meer dan 30 jaar geleden werden Gary en Kathwren met het immens populaire programma “Jenkins Art Studio” een van de eerste schilderinstructeurs op de televisie. Tienduizenden mensen over de gehele wereld hebben sinds die tijd in Jenkins’ unieke en dramatische stijl leren schilderen en velen geven tegenwoordig zelf schilderles. Tegenwoordig produceren Gary en Kathwren video’s op het internet voor het Amerikaanse en Europese publiek en reizen ze de wereld over om cursisten te onderwijzen in hun unieke schilderstijl.

Bekijk hier de 41 video’s

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?