U bevindt zich hier: Home » inspiratie » fotografie allerlei » Eigen schaduw fotograferen en schaduwfoto’s maken

Eigen schaduw fotograferen en schaduwfoto’s maken

Geschreven door Elenea

 

schaduw fotograferen

Eigen schaduw fotograferen en schaduwfoto’s maken deed ik toen ik geïnspireerd werd door de tegeltjes in Den Haag (Scheveningen) waar ik op liep. Ik fotografeerde mijn schaduw. Dit gaf een leuk effect. Licht plant zich rechtlijnig voort, wat je goed kan zien aan de lichtbundel van een zaklantaarn en aan de schaduwvorming.

fotograferen eigen schaduw

Eigen schaduw fotograferen en schaduwfoto’s maken

Fotograferen is schrijven met licht. Schaduw heeft een even belangrijke als licht. Schaduwen kunnen emoties, surrealistische beelden vertellen en kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Schaduw zorgt voor fascinerende foto’s en als dat ook nog eens gecombineerd wordt met het onderwerp zelf, geeft dat een mooi en vervreemdend effect.
Lees meer bij moorfotografie.nl/de-wondere-wereld-van-schaduwfotografie

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com