Gerelateerde artikelen

  • Fotowand dierbare herinneringen geeft sfeer Fotowand dierbare herinneringen geeft sfeer
  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
  • Week in Berlijn is de moeite waard Week in Berlijn is de moeite waard
  • Oude deuren vertellen een verhaal Oude deuren vertellen een verhaal
  • Amateur fotografie tips en weetjes Amateur fotografie tips en weetjes
  • Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto
hobby

Eigen schaduw fotograferen en schaduwfoto’s maken

 

schaduw fotograferen

Eigen schaduw fotograferen en schaduwfoto’s maken deed ik toen ik geïnspireerd werd door de tegeltjes in Den Haag (Scheveningen) waar ik op liep. Ik fotografeerde mijn schaduw. Dit gaf een leuk effect. Licht plant zich rechtlijnig voort, wat je goed kan zien aan de lichtbundel van een zaklantaarn en aan de schaduwvorming.

fotograferen eigen schaduw

Eigen schaduw fotograferen en schaduwfoto’s maken

Fotograferen is schrijven met licht. Schaduw heeft een even belangrijke als licht. Schaduwen kunnen emoties, surrealistische beelden vertellen en kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Schaduw zorgt voor fascinerende foto’s en als dat ook nog eens gecombineerd wordt met het onderwerp zelf, geeft dat een mooi en vervreemdend effect.
Lees meer bij moorfotografie.nl/de-wondere-wereld-van-schaduwfotografie

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?