Gerelateerde artikelen

  • Recept bramenjam voor twee potten Recept bramenjam voor twee potten
  • Paprika ontvellen met dit handige trucje Paprika ontvellen met dit handige trucje
  • Warme rode wijn met kruiden recept Warme rode wijn met kruiden recept
  • Tuinkruiden invriezen tip voor de wintervoorraad Tuinkruiden invriezen tip voor de wintervoorraad
  • Recept taaitaai pop geeft Sinterklaas sfeer in huis Recept taaitaai pop geeft Sinterklaas sfeer in huis
  • Receptenboek maken als Sinterklaas surprise Receptenboek maken als Sinterklaas surprise
hobby

Recept met peervormige pompoen

recept peervormige pompoen 3Recept met peervormige pompoen is een verrassend lekker recept door het gematigde zoet van de peervormige pompoen, de butternut squash, en de hartige smaak van de Parmezaanse kaas. Deze peervormige pompoen heeft een prachtige oranje kleur, heeft de allerlekkerste smaak en is het beste te bereiden. Door de vezels en de vitamines van de pompoen een gezond en laag calorieën recept.
Print het recept : recept-peervormige-pompoen

Recept met peervormige pompoen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Rasp 75 gram parmezaanse kaas
  3. Snij de pompoen doormidden en verwijder de zaadlijsten met een lepel
  4. Snij de pompoen in vieren en schil de pompoen
  5. Snij het prachtig oranje vruchtvlees in vierkante blokjes
  6. Bestrooi met zout en peper
  7. Roer er 4 eetlepels olijfolie door
  8. Doe in een ovenschaal en rooster 10 – 15 minuten in de oven
  9. Kook intussen de biologische schelpjes pasta gaar (per persoon 100 gram pasta).
  10. Giet de pasta af, doe terug in de pan
  11. Schep er de geroosterde pompoen doorheen met de helft van de parmezaanse kaas
  12. Strooi er op het bord nog wat parmezaanse kaas over

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?