U bevindt zich hier: Home » hobby » Chocola smelten in de magnetron

Chocola smelten in de magnetron

Geschreven door Elenea

Chocola smelten in de magnetronChocola smelten in de magnetron. In de magnetron is chocolade snel gesmolten. Bijvoorbeeld handig als je een Dame Blanche, dat is vanilleijs met chocoladesaus, als dessert hebt.

Chocola smelten in de magnetron

Pure en melkchocolade
Je breekt de chocola in stukjes en in een niet afgedekte magnetronschaal op vol vermogen in ongeveer 2 minuten laten smelten. Af en toe even roeren.

Witte chocolade
Die kan je beter eerst raspen en dan in een niet afgedekte magnetronschaal 3-4 minuten op half vermogen zacht laten worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?