Gerelateerde artikelen

  • Muur decoreren met origineel zelfmaak idee Muur decoreren met origineel zelfmaak idee
  • Kaarsen decoreren en versieren doe je zo Kaarsen decoreren en versieren doe je zo
  • Schoenendoos wordt kleurige opbergdoos Schoenendoos wordt kleurige opbergdoos
  • Decoratie haken en breien met originele patronen Decoratie haken en breien met originele patronen
  • Herinnering vakantie en strandsfeer thuis Herinnering vakantie en strandsfeer thuis
  • Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken
hobby

Gras figuurzagen en knuffels erachter

Gras figuurzagen en knuffels erachterGras figuurzagen en knuffels erachter. Ik zag in een tijdschrift een leuk idee om de vele knuffels van de kinderen een plaats te geven.

Gras figuurzagen en knuffels erachter

Je tekent op een strook plaatmateriaal, een grasrand met een hoogte van ± 20 cm. Met de decoupeerzaag (figuurzaag)  zaag je de grasrand uit. De scherpe punten goed afronden. Hoe langer je de grasrand maakt, hoe meer knuffels er achter kunnen !!!

Aan de muur maak je een lat met een schuine rand, zodat de grasrand iets naar voren staat als je die erop bevestigd. Je kunt in plaats van gras natuurlijk ook bloemen, een boot of een kasteel als inspiratie nemen om te figuurzagen en te beschilderen. De trendy knuffelbeesten erachter en ze slingeren niet meer door de kamer en je kan ze makkelijk pakken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?