Tajine of Braadpan of slowcooker of Römertopf. Simpel en lekker. Dompel je aardewerk stoofpot een uurtje onder water. Smeer de binnenzijde in met olijfolie. Braadpan en slowcooker ziin klaar voor gebruik.
Tajine of Braadpan of slowcooker of Römertopf
Verwarm de aardewerk stoofpot langzaam op het vuur met een plaatje (half hoog) of langzaam in de oven (180 graden). Doe het vlees e.a. ingredienten er in en laat het even bakken, voeg dan het vocht en de kruiden toe. Deksel er op en binnen een half uur tot een uur is je gerecht gaar. Controleer af en toe of het niet droogkookt.
- Klik voor een super lekker recept op kip uit de tajine.
- En je kan het heerlijke recept ook gewoon in de braadpan maken, haha………..
- recepten romertopf
- slowcooker recepten
- recept-bloemkool-souffle-in-romertopf