U bevindt zich hier: Home » hobby » Tajine of Braadpan of slowcooker of Römertopf 

Tajine of Braadpan of slowcooker of Römertopf 

Geschreven door Elenea

Tajine of Braadpan of slowcooker of Römertopf Tajine of Braadpan of slowcooker of Römertopf. Simpel en lekker. Dompel je aardewerk stoofpot een uurtje onder water. Smeer de binnenzijde in met olijfolie. Braadpan en slowcooker ziin klaar voor gebruik.

Tajine of Braadpan of slowcooker of Römertopf

Verwarm de aardewerk stoofpot langzaam op het vuur met een plaatje (half hoog) of langzaam in de oven (180 graden). Doe het vlees e.a. ingredienten er in en laat het even bakken, voeg dan het vocht en de kruiden toe. Deksel er op en binnen een half uur tot een uur is je gerecht gaar. Controleer af en toe of het niet droogkookt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com