U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Jaarwisseling met champagne

Jaarwisseling met champagne

Geschreven door ellenhobby
Jaarwisseling met champagne

Jaarwisseling met champagne en natuurlijk oliebollen en appelflappen. Kinderen willen met oud en nieuw bij de volwassenen horen. Ze willen laat opblijven, vuurwerk kijken en ‘champagne’ drinken. Champagne is niet goed voor kinderen, ook niet een klein slokje. Alcohol heeft een slecht effect op de hersenen en kinderen kunnen het gewoon gaan vinden om alcoholische dranken mee te nippen. Het wordt er niet minder gezellig op als je voor het kind “kinderchampagne” schenkt in een feestelijk (plastic) champagneglas.

Jaarwisseling met champagne

Laat jonge kinderen enkele uurtjes slapen en spreek met ze af om ze om 11.45 uur wakker te maken. Vuurwerk is spannend voor kinderen, maar veroorzaakt veel ongelukken. Kijk achter het raam naar het vuurwerk en toch even naar buiten, omdat jij het niet kan laten, zet dan allemaal de vuurwerkbril op !!!!
Als kinderen vuurwerk mogen afsteken (met vuurwerkbril) blijf er dan altijd bij en koop alleen kindvriendelijk vuurwerk. Leg je kinderen uit dat zelf vuurwerk maken of ermee experimenteren gevaarlijk is en dat ook het verzamelen van niet afgegaan vuurwerk gevaarlijk is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com