U bevindt zich hier: Home » hobby » Taart decoreren met fondant

Taart decoreren met fondant

Geschreven door Elenea

Wilde je altijd al zelf een mooie taart maken zonder al te duur uit te zijn bij de bakker? Nou dat kan en het is makkelijker dan je denkt! Kijk eens op taarten.net, daar kan je je opgeven voor een workshop om vervolgens thuis zelf aan de slag te gaan. De simpel te maken cake wordt voor je gemaakt.

Je begint met het snijden van de basis caketaart in drie lagen en de lagen vul je met banketbakkersroom en jam.
Daarna smeer je de taart in met een heerlijke botercreme. Vervolgens bekleed je de taart met fondant en door middel van een puzzelplaatje leer je op een simpele manier een mooi perfect plaatje te maken voor op jouw taart. Aan het einde van de workshop sta je verstelt van je eigen kunsten en ga je met een heerlijke taart naar huis! 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Taart recepten, bakken en bestellen januari 29, 2010 - 7:30 am

http://www.gielthijssen.nl is een website met recepten voor het bakken of bereiden van taart & taart bestellen. De website is interactief opgezet om een zo divers mogelijk aanbod taartrecepten te bieden. Er is een indeling gemaakt in 6 verschillende taart-categorieën om de zoekstructuur zo simpel mogelijk te houden. Bovendien heeft de website een functie om direct jouw recept te zoeken. Zoek je dus een recept of een bepaalde taart die je wil bakken of bestellen? Neem een kijkje op http://www.gielthijssen.nl!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com