U bevindt zich hier: Home » hobby » Unieke workshop cire perdue bronsgieten

Unieke workshop cire perdue bronsgieten

Geschreven door Elenea

Ieder jaar organiseren Maurice den Boer & Tanja Stokhof  workshops cire perdue bronsgieten. Het gaat om een driedaagse cursus waarbij het hele proces van bronsgieten wordt doorlopen. Ook deze keer worden de workshops gehouden in twee weekends zodat de mallen al de volgende dag uitgehakt kunnen worden in plaats de week erop. Op de tweede cursusdag kunt u zelf ook aanwezig zijn bij het bronsgieten en meehelpen met de gietsessie bij gietcollectief sculptuur, waar de beelden gegoten zullen worden.
De workshop bronsgieten is geschikt voor iedereen, van absolute beginner tot gevorderde. U dient vooraf zelf thuis een beeld in was te boetseren waarmee we aan de slag kunnen gaan. Alle stappen van het maken van een bronzen beeld komen aan bod en na afloop van de cursus gaat iedereen naar huis met zijn of haar eigen beeldje in brons!

Wilt u zich inschrijven voor een van deze workshops en/of wilt u meer informatie, surf dan naar mauricedenboer.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com