U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » workshop » Teambuilding is tegeltableau boetseren met familie of collegae

Teambuilding is tegeltableau boetseren met familie of collegae

Geschreven door Elenea

teambuilding met familie of collegaeTeambuilding doe je tijdens een familiedag of personeelsuitje of met je vrienden. Een tegeltableau boetseren is daarvoor zeer geschikt, zelfs als je niet zo handig en creatief bent, iedereen kan mee doen. De door alle deelnemers zelfgemaakte tegels vormen een samenhangend kleurig geheel. Doordat de meeste deelnemers na hun schooltijd geen klei meer in hun handen hebben gehad ontstaat een vrolijke, met de spontaniteit van een kindertekening, verzameling individuele statements. Het tegelformaat wordt aangepast bij het aantal deelnemers en het gewenste totaal-formaat.

Teambuilding workshop

Wat vind je van het idee om aan de hand van een thema met je collega’s of met je familie een tegeltableau te boetseren. Een thema zou kunnen zijn ‘vrije tijd’.
In het atelier wordt gewerkt met plastische klei en met technieken die ook voor niet geoefende deelnemers geschikt zijn. Ze werken met een korte workshop van drie uur.
Meer lezen en reserveren bij atelier Potvis

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com