Gerelateerde artikelen

  • Buitendouche in de tuin zelf maken Buitendouche in de tuin zelf maken
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
  • Stippentechniek voor en met kinderen Stippentechniek voor en met kinderen
moeders

Veilig buiten spelen met Victor

victor veilig buiten spelenVeilig buiten spelen met Victor, inmiddels kennen we Victor allemaal. Dit goede idee was ooit een initiatief van twee moeders met jonge kinderen. Omdat kinderen onvoorspelbaar blijven en wij af en toe ons hart vasthouden bij het oversteken, houden automobilisten door Victor extra rekening met overstekende kinderen. Victor attendeert op een ludieke manier de automobilisten op mogelijk overstekende kinderen, zodat ze rustig moeten

Ouders, veiligheidsinstanties, gemeenten, scholen en kinderdagverblijven maken er inmiddels gebruik van.

Victor Veilig is een veiligheidsproduct waarmee je weggebruikers laat weten dat er spelende kinderen in de buurt zijn. Het is een opvallend fluorescerend groen, met reflecterende streep, mannetje van ruim 80 cm groot en is makkelijk verplaatsbaar, ‘hufterproof’ en met een vlag in zijn hand extra opvallend. Je zet Victor Veilig bijvoorbeeld op de stoep wanneer je kinderen buiten spelen. En zo wordt buiten spelen een stukje veiliger.