U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Veilig buiten spelen met Victor

Veilig buiten spelen met Victor

Geschreven door Elenea

victor veilig buiten spelenVeilig buiten spelen met Victor, inmiddels kennen we Victor allemaal. Dit goede idee was ooit een initiatief van twee moeders met jonge kinderen. Omdat kinderen onvoorspelbaar blijven en wij af en toe ons hart vasthouden bij het oversteken, houden automobilisten door Victor extra rekening met overstekende kinderen. Victor attendeert op een ludieke manier de automobilisten op mogelijk overstekende kinderen, zodat ze rustig moeten

Ouders, veiligheidsinstanties, gemeenten, scholen en kinderdagverblijven maken er inmiddels gebruik van.

Victor Veilig is een veiligheidsproduct waarmee je weggebruikers laat weten dat er spelende kinderen in de buurt zijn. Het is een opvallend fluorescerend groen, met reflecterende streep, mannetje van ruim 80 cm groot en is makkelijk verplaatsbaar, ‘hufterproof’ en met een vlag in zijn hand extra opvallend. Je zet Victor Veilig bijvoorbeeld op de stoep wanneer je kinderen buiten spelen. En zo wordt buiten spelen een stukje veiliger.

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

charlotte augustus 17, 2007 - 12:29 pm

Je kan ze nu ook krijgen via verkeersmaatje.nl
een informatieve en leuke site.

groetjes, charlotte

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com