U bevindt zich hier: Home » eten en drinken » Kinderen eten aardappelen, vlees en groenten

Kinderen eten aardappelen, vlees en groenten

Geschreven door Elenea

BRON: aantafelmettanja.blogspot.nl

Kinderen eten graag de Hollandse pot, mits goed klaar gemaakt en niet tot pap gekookt.  Uit een online onderzoek op donaldduck.nl blijkt dat maar liefst 80% van de kinderen zegt te weten wat wintergroenten zijn. 75% eet het liefst een Hollandse pot en vindt boerenkool het lekkerst.

In de winter is het belangrijk om gezond te eten. Maar welke wintergroenten zijn er allemaal en welke gerechten kun je ervan maken?
‘Vergeten groenten’ zijn bij de kinderen minder bekend, slechts 15% weet wat dat zijn. Koolraap is van de vergeten groenten de favoriet.Strips, recepten en weetjes
De speciale editie van Donald Duck staat vol met strips, recepten en weetjes over wintergroenten. “Winterse groenten zijn erg lekker en gezond, maar veel mensen weten niet welke gerechten je ervan kunt maken. Daarom heeft Donald Duck Weekblad voor C1000 een speciale groenten editie gemaakt.

Sterrenkok Niven Kunz
Ster-kok Niven Kunz kookte samen met kinderen in een C1000 filiaal in Wassenaar uit de Donald Duck Wintergroenten editie. Zijn restaurant ‘Niven’ werd recent uitgeroepen tot ‘Beste Groenten Restaurant van 2013’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com