U bevindt zich hier: Home » inspiratie » evenementen en uitjes » Twee creatieve hobby beurzen

Twee creatieve hobby beurzen

Geschreven door Elenea

Twee beurzen onder één dak! Bezoek de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen en/of de Knotsgekke Kaartendagen. Met tallloze creatieve hobbies om lekker zelf te shoppen of direct aan de slag te gaan met de nieuwste materialen van jouw favoriete hobby of ga in spiratie op doen. Wie weet val je wel voor een nieuwe hobby!

De beide beurzen zijn niet alleen interessant voor de doorgewinterde creatieve hobbyist. Ook beginners kunnen hun hart ophalen bij het brede en gevarieerde aanbod in combinatie met de vele laagdrempelige workshops.
Nieuwe creatieve ideeën opdoen of gewoon een gezellig dagje uit?
Kom dan op 15, 16 en 17 maart 2012 naar het creatieve lentefeest in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.
Zie voor het gevarieerde programma, het aanbod in workshops en voor meer informatie naar

Ben je zowel geïnteresseerd in kaarten maken en scrappen als andere creatieve hobby’s, zoals cupcakes maken, haken borduren tot het pimpen van meubels? Dan kan je met een  combiticket beide beurzen bezoeken voor slechts 9 euro!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com